#Penang

New set couple 😍 . Stock dh berkurang!! . Rugi sangat2 kalau xgrab jam ni🤧 . FREE POSTAGE DAN FREEGIFT MENANTI ANDA 🎉 . TEKAN LINK DI BIO UNTUK DETAIL 😍 TEKAN LINK DI BIO UNTUK DETAIL 😍 TEKAN LINK DI BIO UNTUK DETAIL 😍 . #tiktok #Usm #lawakhambar #babysayang #freegift #Jammurah #Freepostage #igers #instagram #facebook #quotes #kelantan #jambatangantung #terengganu #johor #penang #kedah #sabah #sarawak #ysuku #ysukufamilia #jamcouple #ejenali #frozen2 #jumanji2


0💬Normal

Penang area i will be there on 16hb & 17hb book your slot now💋... #penang #eyebrowembroiderymalaysia #murah #lipo#vshape#dnasalmon#prp#dermapen#bodybleaching


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

Getting our Ornaments ready ! 🎄🎁 #elliesbarkery #penang #malaysiadog #dogsofmalaysia #homemadetreats


0💬Normal

Drop in today and learn how to make this wonderful oriental inspired cocktail/mocktail! Classes from 4pm to 6pm every Tuesday at the Indulgence Lounge! #vouk #indulgence #cocktails #mocktails #ginger #orange #drinks #foodporn #foodie #foodstagram #penang #penangfood #penangfoodie


0💬Normal

怎么去拥有一道彩虹? 。 。 。 #海边 #姓周桥 #penang #pink #new


0💬Normal

Place your order now!!! 😘


3💬Normal

Siapa ade masalah sembelit say Aii 🙋 Testimoni diatas ditujukan kpd kotang yg mengalami masalah berjam jam di toilet mak degil langsi dgn venocut. Power dlm membuang toksin degil dlm badan. Lupe kan yang lain. Wasap Min now📱 . . #venocut #venocutnerrys #codvenocut #venocutfeedback #agentwanted #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #penang #kedah #serikembangan #kualalumpur #setiaalam #ttdi #keramat #damansara #bangi #shahalam #johorbahru #hartamas #montkiara #bangsar #petalingjaya #kawalseleramakan #naksentap #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia


0💬Normal

4Life Transfer Factor Pro-TF Chocolate . 🔷 Setiap hidangan membekalkan 10g serbuk campuran protein Pro-TF daripada wei dan putih telur 🔷 300mg 4Life Transfer Factor dalam setiap hidangan 🔷 Hanya 70 kalori dalam setiap hidangan 🔷 Berperisa krim coklat yang lazat ✅ Disenaraikan di Physicians' Desk Reference: http://www.pdr.net/full-prescribing-information/4Life-Transfer-Factor-Tri-Factor-nanofactor-transfer-factor-159 ✅ Diperakui halal oleh Islamic Food and Nutrition Council of America (IFANCA) dengan kod 130598: http://www.ifanca.org/Pages/Certified-Products.aspx?search=130598 . . ☎️ 013-383 2474 (Firdaus) 📲 WhatsApp: https://wa.me/60133832474


1💬Normal

Warna aura untuk semua lapisan umur. Kan comel 😄 Material comocreepe tak gaduh panas di hari kenduri. . RM69❗❗ www.wasap.my/60135923289/AURA www.wasap.my/60135923289/AURA www.wasap.my/60135923289/AURA #kedahwedding #melaka #putrajaya #sabah #serawak #penang #igstory #sungaipetani #selangor #igshop #bajumurah


0💬Normal

Penang second Link #penang #penangbridge #cloudy #cloudyweather #arte_of_nature #nature #青空が好き #青空 #空 #曇り空 #今日好き #今日 #今天 #雲が好き #雲


0💬Normal

Waist bag GUCCI . ✔️premium quality! 🤯🤯🤯 ✔️1:1 ✔️Jahitan kemas ✔️Ready stock ✔️Dapat box, dust bag dan resit! . RM 250.00 + RM 20.00 postage fee . Whatsapp kat no. 017-3070525 sekarang. Tak pun korang klik je link whatsapp dekat bio tu 👆😁 . #waistbag#streetwear#fashion#fashionistas#sports#malaysia#kualalumpur#selangor#negerisembilan#melaka#johor#pahang#terengganu#kelantan#perak#penang#kedah#perlis#sabah#sarawak#football#jersey


0💬Normal

Butterfly Pattern Dress Baby Girl (B36) Size 110 ⚡Length: 50cm ⚡Bust: 68cm ⚡Recommend Age: 2-3 Years Size 120 ⚡Length: 54cm ⚡Bust: 72cm ⚡Recommend Age: 4-5Years Size 130 ⚡Length: 58cm ⚡Bust: 76cm ⚡Recommend Age: 6-7Years. Size 140 ⚡Length: 62cm ⚡Bust: 80cm ⚡Recommend Age: 8-9Years Size 150 ⚡Length: 66cm ⚡Bust: 84cm ⚡Recommend Age: 10-11Years Size 160 ⚡Length: 70cm ⚡Bust: 80cm ⚡Recommend Age: 11-12Years Rm 35 FREE POSTAGE 🎉. . . ❗Note: The color might be a slightly difference due to computer screen's resolution, brightness and etc. ❗Note: It is manual measurement, there may be 2-3cm error. Whatsapp: Link at the bio #cutebaby #babygirl #babydress #clothing #penang #perak #preoder #dressmurah #babyfashion #kedah #murah #bajubaby #cutedress #fashion #casualstyle #partydress #bajubaby #babydress #comfortabledress #birthdaydress #bajubabymurah #girlsclothing #babygirlclothes


0💬Normal

De las últimas canciones mi querido smoke "No te esfumes #2" #dibujos #in #inktober2019 #inktober #instagood # #penang #penandink #promo #promptlist2019#urbanphotography #urbanstyle#cancer


0💬Normal

"Bell Flower" Free Size Long Skirt 🏷️ RM39 ✨ Material made of satin 📏 Measurement Length 78cm | Waist 62-76cm 🌈 2 colors: Black, White Product ID PT1911028 🌸🌼 #prettythings #onlineshopping #onlineshop #malaysia #kualalumpur #sarawak #sabah #penang #giftsforher #gifts #pink #fashion #style #malaysiafashion #dress #ootd #onlineboutique #bajumurah


0💬Normal

T H A N K Y O U @anaszahrin sebab tak sabaq nak guna POPA. Dah guna share ya❤️ #penang #nasidalcabawang #poparempahayamgoreng


0💬Normal

De las últimas canciones mi querido smoke "No te esfumes #1" #dibujos #in #inktober2019 #inktober #instagood # #penang #penandink #promo #promptlist2019#urbanphotography #urbanstyle#cancer


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

So Fly Lemonade is made of FRESH squeezed lemon (REAL lemon juice with pulp) with Premium Honey . It undergone several R&D phases, several temperature cycle chamber & several other lab studies 👨🏻‍🔬 . Hence, this make our So Fly Lemonade is so Premium & it is one of the best thing that we have created in Dapoq history🎉👨🏼‍🎓 . #dapoq #soflylemonade #dapoqcommunity #premiumhonelemonade #penang #georgetown


0💬Normal

★ Meja makan pengantin bajet. Sila PM tepi untuk keterangan lanjut. . Website: halimEstudio.com Facebook hE's Studio: facebook.com/halim.E.Studio hEart PhotoGraphix: facebook.com/encik.kosong Contact numbers: +6013-4506070 (Call / sms only) +6017-4100380 (WhatsApp / WeChat available) #GuestBook #malaywedding #malaysiawedding #solemnization #reception #majlisperkahwinan #kerjakawin #graphicdesigner #penang #utara #kedah #perak #perlis


0💬Normal

Penang Street Art Day 1 - 09.12.19 We didnt get the most popular ones tho, too many ppl 😑 #penang #vacation #loveones #Georgetown #streetart #beautifulpics #memories #kids


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

Pakej Fotografer Upah Tangkap (2 Majlis Sanding & Bertandang) ✅FREE PHOTO FRAME ✅FREE PENDRIVE Mai Usha Page Kami Aktif dgn Gambar Unlimited ✔️ m.facebook.com/ZZphotography.my ✔️ https://www.facebook.com/ZZphotography.my ✔️ www.instagram.com/ZZphotography.my Booking Pakej Bajet Fotografer : www.wasap.my/60125092085 www.wasap.my/60125092085 #photographerpenang #weddingphotographer #photographerutara #fotografer #fotograferperkahwinan #raikancinta #photographerbajet #fotograferbajet #malayphotographer #outdoorphotoshoot #prewedding #postwedding #penang #malaysiawedding #akadnikah #albumbajet #photoshoot #foto #akikah #berendoi #albumsticky #shootnburn #kulim #birthday #dinnerparty #fotoraya #konvokesyen #usmkonvokesyen #convocation


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱LINE : sititiens 📱WA: +6283803025082 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0💬Normal

jom layan feedback customer sat 🥰 . Malas nak cakap banyak, hampa tengok la sendiri macam mana Facial Treatment di Hannan Medispa . Power tak power? . Kakak2, abang2, makcik pakcik, adik2 yang tengah runsing tentang masalah kulit tu . sampai bila nak biar masalah berlarutan? . Benda boleh settle, kami di Hannan Medispa sedia membantu . Apa tunggu lagi . Tempah temu janji anda dengan kami sekarang . Pengunjung bertuah akan mendapat hadiah misteri . ............................................... [BONUS]- FREE SCAN FOR FACIAL TREATMENT 💕 ............................................... . Melalui Facial Analysis hampa boleh tengok : 1. Kulit muka tu banyak white head ka black head ka . 2. Boleh nmpak kulit hat bahagian dalam tu dah start jeragat jugak ka . 3. Kulit tu jenis berminyak atau kering . 4. Apa product yang sebenarnya sesuai dgn kulit hampa . T&C applied . #hannanmedispa #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic


0💬Normal

jom layan feedback customer sat 🥰 . Malas nak cakap banyak, hampa tengok la sendiri macam mana Facial Treatment di Hannan Medispa . Power tak power? . Kakak2, abang2, makcik pakcik, adik2 yang tengah runsing tentang masalah kulit tu . sampai bila nak biar masalah berlarutan? . Benda boleh settle, kami di Hannan Medispa sedia membantu . Apa tunggu lagi . Tempah temu janji anda dengan kami sekarang . Pengunjung bertuah akan mendapat hadiah misteri . ............................................... [BONUS]- FREE SCAN FOR FACIAL TREATMENT 💕 ............................................... . Melalui Facial Analysis hampa boleh tengok : 1. Kulit muka tu banyak white head ka black head ka . 2. Boleh nmpak kulit hat bahagian dalam tu dah start jeragat jugak ka . 3. Kulit tu jenis berminyak atau kering . 4. Apa product yang sebenarnya sesuai dgn kulit hampa . T&C applied . #hannanmedispa #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic


0💬Normal

❤️Ready Stock ❤️Please PM for more details.... #newarrival #新货上架 #fashion#潮流 #style#penang


0💬Normal

jom layan feedback customer sat 🥰 . Malas nak cakap banyak, hampa tengok la sendiri macam mana Facial Treatment di Hannan Medispa . Power tak power? . Kakak2, abang2, makcik pakcik, adik2 yang tengah runsing tentang masalah kulit tu . sampai bila nak biar masalah berlarutan? . Benda boleh settle, kami di Hannan Medispa sedia membantu . Apa tunggu lagi . Tempah temu janji anda dengan kami sekarang . Pengunjung bertuah akan mendapat hadiah misteri . ............................................... [BONUS]- FREE SCAN FOR FACIAL TREATMENT 💕 ............................................... . Melalui Facial Analysis hampa boleh tengok : 1. Kulit muka tu banyak white head ka black head ka . 2. Boleh nmpak kulit hat bahagian dalam tu dah start jeragat jugak ka . 3. Kulit tu jenis berminyak atau kering . 4. Apa product yang sebenarnya sesuai dgn kulit hampa . T&C applied . #hannanmedispa #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic


0💬Normal

If you are not having a good day🙂is okay @mr.flacko_penang will make your day with TACOOOO TUESDAY😛😛 Everyday Tuesday is our taco day and let us TACO for you. Don’t miss out our promotion Buy 1 free 1 on Tuesday 🌮 🔥:mrflacko_penang 📍:8,Lorong Prangin 👇🏻Tag ur friends 👇🏻 #mrflacko#tacotuesday#quesadillas#burritos#comfortfood#penang#georgetown#penangmalaysia #penangfoodie #foodporn #mexicanfood #deliciousfood#tacos


0💬Normal

Kelebihan BEKAM Seri Wajah . . ABU KARL BEKAM 40, Jalan Dato Ismail Hashim Taman Tunas Muda Persiaran Bayan Dua 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang. . . Follow 👉 www.facebook.com/abukarlbekam Booking 👉 www.wassap.my/0136365971 . . #bekam #facial #bayanlepas #sungaiara #penang #healtyisexpensive


0💬Normal

Off to #nordic #forum in #penang


0💬Normal

Cute Pineapple Blouse and Skirt Outfit (BS11) Size 90 ⚡Length Top: 39 cm ⚡Skirt Length: 44cm ⚡Recommend Age: 1-2 Years Size 100 ⚡Length Top: 42cm ⚡Skirt Length: 46cm ⚡Recommend Age: 2-3 Years Size 110 ⚡Length Top: 44cm ⚡Skirt Length: 49cm ⚡Recommend Age: 3-4 Years Size 120 ⚡Length Top: 46cm ⚡Skirt Length: 51cm ⚡Recommend Age: 4-5 Years Size 130 ⚡Length Top: 49cm ⚡Skirt Length: 52cm ⚡Recommend Age: 6-7 Years Rm 42 FREE POSTAGE 🎉. . . ❗Note: The color might be a slightly difference due to computer screen's resolution, brightness and etc. ❗Note: It is manual measurement, there may be 2-3cm error. Whatsapp: Link at the bio #cute #baby #clothing #penang #preoder #dressmurah #babyfashion #babyshorts #longpants #murah #bajubaby #cutedress #floraldress #fashion #casualstyle #partydress #skirt #babyskirt #comfortabledress #shirtbaby #tshirt #pants #babypants #skirtmurah #babypantsmurah #babyskirt #bajubabygirl #bajubabygirlmurah #skirtmurahmalaysia


0💬Normal

他是童年 ,既神秘又讨人喜欢。但他是否真的存在呢?🎅❄️ 诚恳邀请您与我们一起揭晓这神秘的传说, 共度这充满欢乐气氛的圣诞佳节! 欢迎来和我们一起玩耍!🎊🎊 在来临12月21号,晚上7点在Hexagon Tech Park,详情请联络012-4955745。我们不见不散!🎄🎄 #epcc #epccmadarin #epccglow #epccpenang #penang #church #hexagontechpark #glow #campus #youth #youthministry #citylight #lighttheworld #chritsmas #chritsmas2019 #chritsmasparty #santaclaus


0💬Normal

EXPRSSIIKAN DIRIMU DENGAN TSHIRT NEGERI KEGEMARAN ANDA!!💖 KLIK LINK DI BIO UTK TEMPAHAN. . JERSI EXPRSSII™ - MALAYSIA. . 👉 HARGA PROMOSI JERSI termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia! . 👉 Tambahan nama dan nombor jersi: PERCUMA! . 👉 Penghantaran 1Malaysia (SM/SS): PERCUMA! . 👉 Saiz XS - 3XL (sama harga). . 👉 Adult/Kids/Lady-cut. . 👉 Material - Microfiber Interlock. . 👉 Short sleeve / Long sleeve (sama harga). . Whatsapp/PM kami untuk menempah atau klik link di bio: 📱013-2001188 Nama dan nombor adalah sebahagian dari design. TIADA masalah tercabut, koyak, luntur dan sebagainya. Kualiti warna dan kain dijamin CANTIK dan SELESA. Beli lagi banyak lagi berbaloi-baloi. Jangan lupa pakat ramai2 dengan kawan2 untuk tempah! . . #jersimalaysia #exprssii #bajumalaysia #harimaumalaya #jdt #kelantan #selangorfc #kualalumpur #fam #ligamalaysia #ligasuper #sabah #sarawak #perak #kedah #terengganu #pahang #melaka #penang #perlis #negerisembilan ##Malaysiasupporterscene #MSSTV #boysofstraits #bosfamilia #southerntigers #luaskankuasamu #malaysia #Johor #JDTy


0💬Normal

蜕变🦋日子 10 Dec 2019 希望每個女人,都能遇到最好的自己 For more information, please go through our website:- http://www.aeaesthetic.com Full Range Advance Medical Aesthetics Services. Hurry! Arrange your appointment at 014-3932888 for FREE Consultation! #槟城 #微整形 #正规医学美容专家 #水光针 #玻尿酸 #肉毒杆菌 #干细胞 #线雕 #Penang #Certified #Medical #AestheticBeautySpecialist #Hydrolift #Filler #Botulinum #StemCell #Threadlift 预约咨询 0143932888 Whatsapp: https://wa.me/60143932888 WeChat: ae2309 IG: ae_aesthetic_beauty AE Aesthetic Medi Specialist PLT 藝佳時尚美顏醫學坊 总店:槟城  分店:双溪大年


0💬Normal

Pipi runcing dan v shape impian ramai wanita. Dgn Appecut bukan setakat berat badan shj yg turun pipi pau pun boleh hilang seperti Sisthur ni 😱 selepas minum 50 sachets alhamdulillah pipi pau menjadi runcing. Jom sapa lagi nak selit order untuk COD atau postage whatsapp now 0164629924📲 . . #appecutnerrys #appecutmax #appecutfeedback #appecutmaxfeedback #appecutnerrys #terengganu #codappecutmax #appecutkasipecah #appecutmaxnerrys #weightloss #malaysia #johorbahru #perak #damansara #shahalam #puchong #kedah #serikembangan #kelantan #putrajaya #puchong #melaka #kualalumpur #penang #selangor #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia


0💬Normal

Next Page