#malaysia

🎰 GOC88 Online Casino🎰 🎊 TAHNIAH MEMBER KITA CUCI LAGI!!!🎉 🎰 Server~ XE88✨ 🎰 Games~ CIRCUS✨ ✨ In ~RM50🙈 ✨ Cuci~RM1200🎉 🎁 💕Jangan tengok orang lain dapat CUCI!!! 💕Cuba sendiri dan Cuci!!! ✨ 💯Trusted & PayOut✨ !!! PM Our Customer Service 24 Hours untuk informasi lanjut!!! Whatapps : +6017-361 2593 Wechat ID : MYCS_02 Telegram : +6017-361 2593 #918kiss #918kissmalaysia #918kissjackpot #918kissbigwin #scr888malaysia #scr888 #scr888jackpot #scr888bigwin #slotgamemalaysia #slotmachine #onlineslot #casinomalaysia #kedah #penang #perak #terengganu #sabah #brunei #sarawak #malaysia #onlinecasinomalaysia #slotgamesmalaysia #livegames #roulette #roulettetable #rouletteonline #roulette24 #baccarat #baccaratrouge540 #livedealer


0💬Normal

Mount Kinabalu view from Sosodikon Hill Kundasang Sabah Photo by Ekahardiwito Bin Subagio Purwito‎ Feel free to post at Malaysia Photography Club by tagging us with @malaysiaphotographyclub! And when posting, please include the location of your photo. Follow: @malaysiaphotographyclub #malaysiaphotographyclub #malaysia #photography #malaysiaphotography #photo #camera


0💬Normal

BABeau Set ni telah membantu mereka yang dari tiada rutin penjagaan kulit kepada ada rutin pagi dan malam. Nak cantik kena rajin dan konsisten ok 👌🏻 _ #babeau #babeauskincare #babeaufacemist #babeaucleanser #babeauacnesoap #babeauoilyskinkit #babeaudryskinkit #babeaulovers #babeauangels #babeaumalaysia #babeauindonesia #babeausingapore #malaysia #cantik #skincare #skincaremurah #facemist #acnesoap #yearendsale


0💬Normal

❤THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku😍 :. ❤kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 , jutaan terima kasih kerana menjadi pelanggan kami yang sentiasa spoting..anda keutamaan kami. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhalatuju - - 👉 Credit picture by 📸 :- @nurulnadiaashiraa 👉 Tag idoLa 📸 :- - 🔖 FoLLow / TAG / support 👉 @uncleredchickenstudios3 👉 @unclered__ - 🏷 #uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #esrmotor #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending


0💬Normal

HASIL PEMAKAIAN VITALINE & SPIRULINA 😍OMG! TERBUKTI 100BISA MEMUTIHKAN ALL BODY SECARA PERMANENT JIKA DIGUNAKAN SECARA BENAR💃& KONSISTEN🏻💕 Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa ada efek samping. Terbukti dapat : -Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh -Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka -Mengangkat sel kulit mati -Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku, lutut, dll -Menghilangkan jamur, panu dan penyakit kulit lainnya -Memudarkan flek hitam -Mengurangi keriput, dan kerutan -Melindungi kulit dari radikal bebas. -Menunda penuaan dini Silakan segera di pesan, karena stock sangat terbatas.. yukk sebelum kehabisan 😍😍 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 LIHAT TESTIMONI 👉 @kingsuplemen.official #ibu#wanita#remaja#pagi #siang#hongkong#melaka #malaysia#pemutihalami #pemutihkulit#tamannasional#maskerwajah#sore#taiwan #singapore#maskervitaline #kualalumpur#kuching#hk #liburan#latepost#jerawat #jalanjalan#langkawi


0💬Normal

. NEW COLLECTION MATILDA SET . Alolo cantik yerr New collection guysss ✨ Lawa2 mcm nie boleh OOtd 😝 . . . . 📌COLOUR : BLACK AND YELLOW . . 📌PRICE. :RM99 only . . 📌Top & skirt :Size S/M ✅ Size L/XL ✅ . . Click bio ig sy untk Ws atau Ws #0102647704 . #psIylah #ShawlPublikaOfficialAgent #OfficialPSShawlPublika #teampswaniey #teampssuwwit #ShawlPublikaLover #KurungSaree #SareePiooner #malaysia #visitmyig #bazaarpaknil #igshopmalaysia #kualalumpur #semarak #selangor #kajang #bangi #putrajaya #damansara #kurungsareemurah #shawlpublika #hijabistahub #montkiara #bajunikah #casualstyle #bajukahwin #bajunikah #bajusale #hijabistahubscarletdress


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

𝐅𝐮𝐥𝐥 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫𝐭𝐲 𝐒𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭 - 𝐖𝐢𝐭𝐡 𝐁𝐚𝐬𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 [𝑩𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒕𝒔] - 𝐁𝐚𝐬𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 + 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 + 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 - 𝐁𝐚𝐬𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐑𝐌𝟑𝐤, 𝐮𝐩 𝐭𝐨 𝐑𝐌𝟗𝐤 - High Commission & High Incentive, from 𝟏.𝟔% onwards - 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 + 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐢𝐧 𝟕 𝐃𝐚𝐲𝐬 - Include Car Petrol Allowance + Annual Leave - Yearly Bonus - Professional Workshop Training - Road Show Provided - Systematic & Culture of Transparency - Top Real Estate Platform, Build your Network [𝑹𝒆𝒒𝒖𝒊𝒓𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕𝒔] ✓ Age from 19yrs old ✓ Responsible, Discipline & Hardworking ✓ Teamwork ✓ Change your life, Add Value to yourself Join us today! For More Info & Registration: 👉http://joinusunityrealty.wasap.my/ 👉http://joinusunityrealty.wasap.my/ Admund Cheng (CINO) ☎017-7779209 ☎️017-7779209 (Ren: 26080) #HIRING #JOINUSNOW #UNITY #UNITYREALTYSDNBHD #UNITYREALTY #UNITYADMUNDGROUP #ADMUNDGROUP #ADMUNDCHENG #KUALALUMPUR #MALAYSIA #REALESTATE #PROPERTY #JOBSTREETMY


0💬Normal

Tanah lot dulu ya sebelum berangkat ke bandara @lindachristinesingal3 @gendhisdhina 😊. . . . 🌴Tanah Lot Temple. Bali Driver & Tour Planner. Let’s contact me on whatsapp +6281238033247 for book & more info. #holiday #jalanjalan #indonesia #wisata #jakarta #bali #pantai #travel #pesonaindonesia #like #wonderfulindonesia #bandung #photography #beach #vacation #traveling #liburanbali #malaysia #visitindonesia #jalan #kuliner #liburanmurah #trip #travelling #surabaya #weekend #liburankeluarga #japan #nusapenida #bali


0💬Normal

. Bismillahirrahmanirrahim 🎉LAST SALE 01/01/2020🎉 . . ANGGUN COTTON KURUNG MODEN KOD MDN . . SALE SEPASANG RM59!! SALE SEPASANG RM59!! . . 🚚Postage 1 pasang Rm8sm/Rm11ss 2 pasang Rm11sm/Rm16ss . 📌NORMAL PRICE RM65!! . . ✅Material Kain % English Cotton ✅Modern( bukan jenis potongan ketat) ✅Kain Selisih Depan . . . Send Pic & Size WhatsApp ke 01111 665866 . . #kurungmoden#kurungcotton#angguncotton #bajukurungcotton #bajukurung#kurungcottonenglish #kurungcottonpahang #salekurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmurah #jubahsouq#jubahmuslimah #thehijab#hijabgaleria #galeriariani#jubahplain #sabah#sarawak #putrajaya#kualalumpur #brunei#malaysia


0💬Normal

Saat kamu sedang dibawah, Ada orang yang tidak menghormatimu Saat kamu ditengah, ada orang yang tidak peduli padamu Saat kamu diatas, ada orang yang benci dan nyinyir padamu KAMU TIDAK AKAN BISA MENYENANGKAN SEMUA ORANG, JADI JANGAN TERLALU MEMUSINGKAN PENDAPAT MEREKA DAN TETAPLAH FOKUS PADA TUJUANMU! Sepakat yaaa, 🤗🤗🤗 I the best you the best and we are the best💞💞💞 #surabaya #infomalang #surabayaspearkling #kartunmuslimah #aslisuroboyo #hijrahfest #remajaislami #okisetianadewi #beritaislamiid #surabaya.terkini #surabayafans.27 #walikotasurabaya #nongkrong_surabaya #surabayapolice1.official #satpolppsurabaya #surabayapatata #_idanew #passionsurabaya #hongkong#malaysia#singapore#taiwan #ida_as_shohdi #SimpelTanpaCash⁣⁣⁣ #PokokNyaPAYTRENinAJA⁣⁣⁣⁣⁣ #ConnectingYourLife⁣⁣⁣⁣⁣ #Gebyar1000Xpander #SiapJadiBuktiXpander #TreniNetCommunity⁣⁣ #ConnectingYourLife⁣⁣ #PaytrenConnect⁣⁣ #GoLegend⁣⁣


0💬Normal

#Malaysia#cyberjaya #teatime Tea time with chill out music♬


0💬Normal

💥Set Men Timberland💥 . 💣RM120sm RM130ss ☢️Siapa cepat dia dapat 🤭 . #JamMurah #JamOriginal #kasutmurah #kasutviral #kasutstylo #menset #menwear #Hargamurah #jamviral #trustedseller #cincin #seluar #MalaysiaViral #Malaysia #bag #kasutbola #kasutbolamurah #sweater #jacket #cap #Sunglasses #menstyle #kasut #bajumurah #bajuviral #football #Gadget #hat #OriginalGSHOCK #Vintage . . 🥰UNTUK PERTANYAAN ATAU ORDER SILA : 1. SCREENSHOT 📸 2.TEKAN LINK DI BAWAH👇 . http://www.wasap.my/601129401640/Assalamualaikum


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

PENCARIAN PROTEGE PROJEK STG Terbuka utk SEMUA ✍🏻 Jom bersama² berjaya dengan keluarga STG... tiap2 bulan dpt merasa bonus hasil jualan kita😍😍😍 BEST ke sangat Bestttt!!?? Di STG semuanya disediakan.. Terus boleh bisnes macam kami !! 🌹Boleh menjana pendapatan sampingan ?? 🌹Partime boleh & full time pun boleh 🌹Terdapat #ilmu #mentor #sistem 🌹Ada Tuisyen Bussines Online (TBO) drp mentor² Hebat! 🌹Hanya RM47 sahaja ... Jom ubah hidup anda dengan menjadi sebahagian daripada family STG!! Jom Beli Impian dgn Stg Tunggu apa LAGI #BeraniBerubah!! Cepat2....... Berminat dengan pencarian protege ni Jom whatsApp Niza segera,klik link ni 👇👇👇 www.wasap.my/60192391344/pencarianprotege #BisnesOnlineSenangSangat #Malaysia RM 47 #ProjekSTG #10xMindset #10xIncome #AmazingBangkokPattaya


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Blangkon Bordir "Nahdlatul Ulama" ( NU ) kualitas bahan terbaik no. 1 dengan Bordiran halus dan pengerjaan yg rapi kuat dan bagus. (bisa di lipat) Siap kirim ke seluruh Indonesia & Mancanegara. WA 085755675007 respon cepat...!!! #blangkon #blangkonjogja #blangkonsolo #blangkonmurah #blangkonjawa #blangkonnu #blangkonsunda #blangkonbetawi #blangkondalang #blangkonlipat #blangkonmadura #blangkonjawatimur #blangkonanak #blangkonsunan #blangkonhalus #blangkonalusan #pshtindonesia1922 #psht #setiahatiterate #indonesia #wonderfulindonesia #malaysia #visitmalaysia #batikmalaysia #omahblangkon99 #jawatimur #nahdlatululama #nahdlatululamaindonesia


0💬Normal

#knivesout My Rating : 9/10 Sebuah filem yang mengisahkan nurse peribadi seorang atuk yg sgt kaya tersalah bagi dos sehingga atuk tu bunuh diri... Kejutan masa wasiat dibacakan, semua harta diberikan kepada Nurse tu... Hal ini membuatkan semua anak beranak atuk tu cuba utk merampas semula harta mereka... Ni sebuah kisah penyiasatan yang sangat baik...Siasat akan siapa yang dalang atas kematian atuk tu... #chrisevans #danielcraig #anadearmas #michaelshannon #tonicollette #katherinelangford #jaedenmartell #rikilindhome #noahsegan #rottentomatoes #imdb #oscarawards #fauzigonzalez #ilovemovies #tgvcinemas #tgv #gsc #penang #malaysia


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

❄❄ Special Christmas Promotion ❄❄ 25% discount??? Can you believe it? The famous Facial PRP treatment is under Promotion. It comes with Fractional Co2 laser. Amazing promotion for Christmas. Contact us to get more info. Get a FREE CONSULTATION today. Book an appointment at: http://wa.me/60126234919 http://wa.me/60178129961 #prp #facialprp #facialtreatment #treatment #prpfacetreatment #vampireprp #enhanceyourlook #facetreatments #facemakeover #makeover #enhance #naturalresult #face #facetreatment #doctor #glojas #glojaskl #clinic #kl #malaysia


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Why travel far to the outskirts of the city to enjoy the sensation of sand between your toes? In #PhileaMines, well known for our ‘beach in the city’, you will get the best of both worlds! During the day, play and enjoy our beach facilities. Come night fall, if you want to experience the city life and do some shopping, we are only a walking distance from Mines Shopping Mall. Come and book your stay with us for an amazing vacation. Learn more: https://phileamines.com Location map: http://bit.ly/PhileaMines (near Mines Shopping Mall) Event/F&B: Intan 017-3617499 Cheng 017-4778138 Hamdan 019-6001529 #PhileaMoment #hotel #PhileaMinesBeachResort #Beach #Stay #Staycation #Staycations #Vacation #Vacations #Visiting #VacationMode #VacationMood #Getaway #weekendgetaway #weekendgetaways #minivacation#beachgetaway #shortgetaway#Selangor #KL #Malaysia


0💬Normal

MAU ikut seleksi PRAMUGARI, AKPOL, AKMIL, MODEL, PNS dll? Usia km sudah lebih 25th?  Dan kenyataannya TUBUH Kamu : ●Kurang Tinggi 3-15 CM ●Kurang Langsing 3-15 KG ●Kurang Gemuk 3-8 KG ●Kurang Putih Wajah/Tubuh ●Mata Minus/Silinder #peninggi #peninggibadan #obatpeninggibadan#suplemenpeninggi #tiens #tianshi #kalsiumtiens#nhcp #indonesia #malaysia #singapore #hongkong#usa #onlineshop #reseller #diskon #ubattinggi#heightup #minangkocak #plesbol #dagelan#ubattinggimalaysia #fitness #raisa #polisi #tentara#pramugari #pilot #saverohingya


0💬Normal

😎 . . . . . .#lfl💛 #lfl💛 #lfl💛 .#gegaufkfansclub #malaysia


1💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Sunday morning, Kuala Lumpur! Luckily I had the experience of working at the heart of KL - Jalan Raja Chulan's AFFIN Bank circa 2007-2008! If not, I would have been intimidated to drive in Key-El! Lol! 🤣🤣 #urbanscape #KualaLumpur #Malaysia


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Hai gais! Wowwee! I’m here at @pasarseloka at Rumah Tangsi again! This collaborative effort with @teametsymalaysia is the bomb. There’s a special post box to mail all your Poskad Untuk Masa Depan. Also, I cuba nasib at winning an outfit by @anaabu.co . All I have to do to win is buy a @pasarseloka fan and pose pose sikit hehe. Wish me luck k? I’m wearing my Brea top by @shopsparkl . Jom gais! Hope to see you here! If you nampak i, cakaplah HI ok. Love always, Oraïa! 🥰 #weareoraia #oraiabeauty #oraialipmatte #makeup #malaysia #sisjual #sisbeli • • • #heyoraia #oraiamy #selflove #selfreminder #malaysiabrand #girlpower #girlboss #empoweringwomen #empowerment #womenempowerment #womenpower


1💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

𝐅𝐮𝐥𝐥 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫𝐭𝐲 𝐒𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭 - 𝐖𝐢𝐭𝐡 𝐁𝐚𝐬𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 [𝑩𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒕𝒔] - 𝐁𝐚𝐬𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 + 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 + 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 - 𝐁𝐚𝐬𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐑𝐌𝟑𝐤, 𝐮𝐩 𝐭𝐨 𝐑𝐌𝟗𝐤 - High Commission & High Incentive, from 𝟏.𝟔% onwards - 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 + 𝐈𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐢𝐧 𝟕 𝐃𝐚𝐲𝐬 - Include Car Petrol Allowance + Annual Leave - Yearly Bonus - Professional Workshop Training - Road Show Provided - Systematic & Culture of Transparency - Top Real Estate Platform, Build your Network [𝑹𝒆𝒒𝒖𝒊𝒓𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕𝒔] ✓ Age from 19yrs old ✓ Responsible, Discipline & Hardworking ✓ Teamwork ✓ Change your life, Add Value to yourself Join us today! For More Info & Registration: 👉http://joinusunityrealty.wasap.my/ 👉http://joinusunityrealty.wasap.my/ Admund Cheng (CINO) ☎017-7779209 ☎️017-7779209 (Ren: 26080) #HIRING #JOINUSNOW #UNITY #UNITYREALTYSDNBHD #UNITYREALTY #UNITYADMUNDGROUP #ADMUNDGROUP #ADMUNDCHENG #KUALALUMPUR #MALAYSIA #REALESTATE #PROPERTY #JOBSTREETMY


0💬Normal

제일 신나는 시간😘 . 조식 먹으러 가는 길😌 . #가자뽕뽑으러 #코타키나발루 #샹그릴라 #리조트 #호텔 #말레이시아 #여행 #7개월아기 #가족여행 #kotakinabalu #shangrila #hotel #resort #trip #tour #malaysia


0💬Normal

Ada yang pernah alami ??? .😁😂 . . . . Cr @videosubscriber . . Tag temanmu &jangan lupa follow😊😇 . . #prophetmuhammad #muhammadSAW #indonesia #malaysia #singapore #brunei #tilawahbareng #sholawatbareng #sholawat #taufiiqQr #motivasitwitter #palembangeksis #palembangterkini #palembangupdate #palembangeksis #palembanginfo #palembanghits #plglipp _________________________________________


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

❗❗FULL PRICE UPDATE ❗❗ . 🎊 FAMILIA COLLECTION YES2019 🎊 FROM 27 NOV - 31 DEC 2019 ----------------------------------------------------------- PRODUCT : KURUNG LILY PRICE : RM120 ONLY SIZE : XS - XXL . BERMINAT? Boleh hubungi kami : 1. DM or Whatsapp 011-39703073 2. Walk-in Butik : No 24, Jalan Padi Emas 1/4, Uda Business Center, 81200 Johor Bahru, Johor . Landmark : ➖Belakang Jakel BBU ➖Berdepan Butik Bella Ammara . Social media : ➖ INSTAGRAM : @familia_collection ➖ FACEBOOK : Familia Collection . #familiacollection #bajumelayu #jubahlelaki #jubahperempuan #shawlcantik #jubah #bajukurung #batikexclusive #murahmurah #butikbandarbaruuda #sayajualonline #sayajualbaju #kebarong #kebarung #sayajual #butikonline #ruangrezeki #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #pario #pariobatik #yearendsale #kebaya #rayacollection2019 #raya2019 #familiaonsale #familiasale #fconsale #yes2019 #yearendsale


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

Awakkk Tenung je ker? Tak teringin nak beli 🤭 . "Ini la Masalahnya! 😔 Sekali dah cuba #RAFAHIJAB haiisshh tak tergambar rasa best tu dan semestinya akan repeat orderr Mana taknya warna semua cantik-cantik daaaannnn Banyak pilihan . . 🧕🏻 Material heavy chiffon gred AA 🧕🏻 Senang BENTUK 🧕🏻 Bidang 50,55&60 🧕🏻 Variasi: Plain & Manik 🧕🏻 Tidak PANAS 🧕🏻 Kurang JARANG 🧕🏻 Label GOLD EXCLUSIVE Bidang 50 ✅ Plain - rm 25 ✅ Manik - rm 27 Bidang 55 ✅ Plain - rm 26 ✅ Manik - rm 28 Bidang 60 ✅Plain - rm 27 ✅MANIK - rm 29 Exclude postage Tambah rm8(sm)/rm12(ss) 🌸 Screenshot and send Ws(011-21402249) to order #sayajual #kajang #selangor #malaysia #poslaju #readystock #bawalmanik #bawalmanikmurah #sayajualbawal #sayajualbawalplain #sayajualbawalplainmurahmalaysia #sayajualbawal60 #sayajualbawal55 #sayajualbawal50 #sayajualbawalmurah #bawalbidang50 #sayajualbawalcornskin #sayajualbawalcornskinmanik #sayajualbawalcornskinmurah #bawalcornskinmurah #bawalbidang55 #bawal60murah #RAFAHIJAB #WEAREEXCLUSIVE #BAWALMANIKTABUR #PlannerAna2020 #PlannerSyabab2020 #PlannereNuur2020 #PlannerKids2020 #PlannerStudents2020


0💬Normal

MAU ikut seleksi PRAMUGARI, AKPOL, AKMIL, MODEL, PNS dll? Usia km sudah lebih 25th?  Dan kenyataannya TUBUH Kamu : ●Kurang Tinggi 3-15 CM ●Kurang Langsing 3-15 KG ●Kurang Gemuk 3-8 KG ●Kurang Putih Wajah/Tubuh ●Mata Minus/Silinder #peninggi #peninggibadan #obatpeninggibadan#suplemenpeninggi #tiens #tianshi #kalsiumtiens#nhcp #indonesia #malaysia #singapore #hongkong#usa #onlineshop #reseller #diskon #ubattinggi#heightup #minangkocak #plesbol #dagelan#ubattinggimalaysia #fitness #raisa #polisi #tentara#pramugari #pilot #saverohingya


0💬Normal

❗❗FULL PRICE UPDATE ❗❗ . 🎊 FAMILIA COLLECTION YES2019 🎊 FROM 27 NOV - 31 DEC 2019 ----------------------------------------------------------- PRODUCT : KURUNG LILY PRICE : RM120 ONLY SIZE : XS - XXL . BERMINAT? Boleh hubungi kami : 1. DM or Whatsapp 011-39703073 2. Walk-in Butik : No 24, Jalan Padi Emas 1/4, Uda Business Center, 81200 Johor Bahru, Johor . Landmark : ➖Belakang Jakel BBU ➖Berdepan Butik Bella Ammara . Social media : ➖ INSTAGRAM : @familia_collection ➖ FACEBOOK : Familia Collection . #familiacollection #bajumelayu #jubahlelaki #jubahperempuan #shawlcantik #jubah #bajukurung #batikexclusive #murahmurah #butikbandarbaruuda #sayajualonline #sayajualbaju #kebarong #kebarung #sayajual #butikonline #ruangrezeki #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #pario #pariobatik #yearendsale #kebaya #rayacollection2019 #raya2019 #familiaonsale #familiasale #fconsale #yes2019 #yearendsale


0💬Normal

Medali perak berhasil diraih oleh Mohammad Ervan dari cabang olahraga Chess pada SEA Games 2019 Filipina. Turun di nomor ASEAN Chess, Ervan menempati posisi kedua setelah atlet asal Thailand, Uaychai Kongsee. . Pict by : @timindonesiaofficial . . . . . . . . #TimIndonesia #SEAGames #SEAGames2019 #WeWinAsOne #TimnasDay #Indonesia #Filipina #Malaysia #Thailand #Myanmar #TimorLeste #Singapura #Kamboja #Laos #Vietnam #BruneiDarussalam #IndonesiaJuara #Garuda #Timnas #TimnasU16 #TimnasU19 #TimnasU23 #TimnasSenior #TimnasIndonesia #SEAGamesUpdates


0💬Normal

Coffee & Eggtarts|📸 . Color film roll 03 ∆ 南香茶餐室 Nam Heong Coffee Shop . #馬來西亞 #马来西亚 #怡保 #怡保美食 #南香茶餐室 #怡保白咖啡 #白咖啡 #蛋塔 #菲林 #菲林攝影 #malaysia #ipoh #perak #travelipoh #kedaimakanan #namheong #coffeeshop #whitecoffee #eggtart #ipohwhitecoffee #namheongcoffeeshop #travelperak #oldstreet #ipoholdstreet #film #kodak #kodakm35 #ultramax400 #filmisnotdead #filmphotography


0💬Normal

Come & Discover The Distinctive Flavours Of Argentina🇦🇷Bodegas La Rosa "MONTEROSA" 🍷🍷Imported Wine @PHOENIXBANGSAR. GREAT PROMOTION NOW "BUY 1 GET 1 OFFER! Limited stock only available. RSVP NOW! @014-6100063 or click here http://www.wasap.my/60146100063/RSVP #telawi3 #kl #klang #klangvalley #muaklangvalley #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #bangsaevillage2 #bangsarfood #bangsarnightlife #bangsarbaru #damansara #shahalam #shahalamcity #djs #hypeman #malaysia #indianclub #nightclub #pu4lyf #tamilhiphop #vocageniemusic


0💬Normal

MAU ikut seleksi PRAMUGARI, AKPOL, AKMIL, MODEL, PNS dll? Usia km sudah lebih 25th?  Dan kenyataannya TUBUH Kamu : ●Kurang Tinggi 3-15 CM ●Kurang Langsing 3-15 KG ●Kurang Gemuk 3-8 KG ●Kurang Putih Wajah/Tubuh ●Mata Minus/Silinder #peninggi #peninggibadan #obatpeninggibadan#suplemenpeninggi #tiens #tianshi #kalsiumtiens#nhcp #indonesia #malaysia #singapore #hongkong#usa #onlineshop #reseller #diskon #ubattinggi#heightup #minangkocak #plesbol #dagelan#ubattinggimalaysia #fitness #raisa #polisi #tentara#pramugari #pilot #saverohingya


0💬Normal

❗❗FULL PRICE UPDATE ❗❗ . 🎊 FAMILIA COLLECTION YES2019 🎊 FROM 27 NOV - 31 DEC 2019 ----------------------------------------------------------- PRODUCT : KURUNG LILY PRICE : RM120 ONLY SIZE : XS - XXL . BERMINAT? Boleh hubungi kami : 1. DM or Whatsapp 011-39703073 2. Walk-in Butik : No 24, Jalan Padi Emas 1/4, Uda Business Center, 81200 Johor Bahru, Johor . Landmark : ➖Belakang Jakel BBU ➖Berdepan Butik Bella Ammara . Social media : ➖ INSTAGRAM : @familia_collection ➖ FACEBOOK : Familia Collection . #familiacollection #bajumelayu #jubahlelaki #jubahperempuan #shawlcantik #jubah #bajukurung #batikexclusive #murahmurah #butikbandarbaruuda #sayajualonline #sayajualbaju #kebarong #kebarung #sayajual #butikonline #ruangrezeki #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #pario #pariobatik #yearendsale #kebaya #rayacollection2019 #raya2019 #familiaonsale #familiasale #fconsale #yes2019 #yearendsale


0💬Normal

MAU ikut seleksi PRAMUGARI, AKPOL, AKMIL, MODEL, PNS dll? Usia km sudah lebih 25th?  Dan kenyataannya TUBUH Kamu : ●Kurang Tinggi 3-15 CM ●Kurang Langsing 3-15 KG ●Kurang Gemuk 3-8 KG ●Kurang Putih Wajah/Tubuh ●Mata Minus/Silinder #peninggi #peninggibadan #obatpeninggibadan#suplemenpeninggi #tiens #tianshi #kalsiumtiens#nhcp #indonesia #malaysia #singapore #hongkong#usa #onlineshop #reseller #diskon #ubattinggi#heightup #minangkocak #plesbol #dagelan#ubattinggimalaysia #fitness #raisa #polisi #tentara#pramugari #pilot #saverohingya


0💬Normal

❗❗FULL PRICE UPDATE ❗❗ . 🎊 FAMILIA COLLECTION YES2019 🎊 FROM 27 NOV - 31 DEC 2019 ----------------------------------------------------------- PRODUCT : KURUNG LILY PRICE : RM120 ONLY SIZE : XS - XXL . BERMINAT? Boleh hubungi kami : 1. DM or Whatsapp 011-39703073 2. Walk-in Butik : No 24, Jalan Padi Emas 1/4, Uda Business Center, 81200 Johor Bahru, Johor . Landmark : ➖Belakang Jakel BBU ➖Berdepan Butik Bella Ammara . Social media : ➖ INSTAGRAM : @familia_collection ➖ FACEBOOK : Familia Collection . #familiacollection #bajumelayu #jubahlelaki #jubahperempuan #shawlcantik #jubah #bajukurung #batikexclusive #murahmurah #butikbandarbaruuda #sayajualonline #sayajualbaju #kebarong #kebarung #sayajual #butikonline #ruangrezeki #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #pario #pariobatik #yearendsale #kebaya #rayacollection2019 #raya2019 #familiaonsale #familiasale #fconsale #yes2019 #yearendsale


0💬Normal

Mintak tolong sebarkan anak buah sahabat sy perlukan bantuan. kanser otak tahap 4 dah. kita bantu mane yang patut. buleh contact no di situ. ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ Tag your friends,family or anyone that can benefit. The prophet Muhammad peace be upon him said: "The one who guides to something good has a reward similar to the one doing it" [Sahih Muslim] ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ Feel free to repost/share Follow @qoute.muslimy, @sneakershops.my & @infosedekah.my daily Islamic remimders, quotes, hadiths and many more! ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ #malaysia#indonesia#viral#jommuhasabahdiri#Allah#kataustadz #uah #uas #uha #istiqomahdalamhijrah #kajianustadz #kajianmuslimah #ustadzadihidayat #ustadzabdulsomad #ustadhananattaki #ustadyusufmansur #ustadevieefendi #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzkhalidbasalamah #ustadzzulkiflimali#ustazsyamsuldebat #ustazazharidrus #ustazebitlew#jentikhati#islam#Alquran#muhasabahdiri#peringatanbersama#tarbiahsentap#videodakwahmy


0💬Normal

🌟 UPCOMING 🌟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Here's our Founder @room_chen in another NEW COLOUR of Fluer Maxi Dress! Purple is indeed the new black 💜 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Can't wait? Direct message our admin on Instagram now or visit our stores now at: 📍LG1.78 Sunway Pyramid Mall 📍L1.45 MyTOWN Shopping Centre⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Level 7 Berjaya Times Square (Under Renovation) 📍Level 2 Empire Shopping Gallery 📍#02-02 The Showcase, Tampines SG ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #room8008 #malaysia #womenswear #dress #dresses #selfmanufactured #localbrand #boutique #ootn #ootd #fashion #RoomstudioBy8008 #RoomcafeBy8008


0💬Normal

. NEW COLLECTION MATILDA SET . Alolo cantik yerr New collection guysss ✨ Lawa2 mcm nie boleh OOtd 😝 . . . . 📌COLOUR : BLACK AND YELLOW . . 📌PRICE. :RM99 only . . 📌Top & skirt :Size S/M ✅ Size L/XL ✅ . . Click bio ig sy untk Ws atau Ws #0102647704 . #psIylah #ShawlPublikaOfficialAgent #OfficialPSShawlPublika #teampswaniey #teampssuwwit #ShawlPublikaLover #KurungSaree #SareePiooner #malaysia #visitmyig #bazaarpaknil #igshopmalaysia #kualalumpur #semarak #selangor #kajang #bangi #putrajaya #damansara #kurungsareemurah #shawlpublika #hijabistahub #montkiara #bajunikah #casualstyle #bajukahwin #bajunikah #bajusale #hijabistahubscarletdress


0💬Normal

Come & Discover The Distinctive Flavours Of Argentina🇦🇷Bodegas La Rosa "MONTEROSA" 🍷🍷Imported Wine @PHOENIXBANGSAR. GREAT PROMOTION NOW "BUY 1 GET 1 OFFER! Limited stock only available. RSVP NOW! @014-6100063 or click here http://www.wasap.my/60146100063/RSVP #ladiesnight #ladies #bangsar #phoenixbangsar #dance #alcohol #nightclub #nightlife #malaysia #cocktails #cocktailssofinstagram #pu4lyfentertainment #clubbing #boozeandnudes #booze #drinkporn #barlife #bartender #bartenderlife #liqour #restaurant #bottomsup #mixologist #barculture #phoenixbarbangsar #telawi #telawi2 #klclub #klbangsar #tamilclub


0💬Normal

白果很好吃 但是要吃之前的功夫不容易 谢谢儿子有帮忙 #摄影 #photooftheday #撮影 #photography #art #艺术 #藝術 #生活美学 #发现美 #travel #旅行 #Malaysia #ilovemalaysia #马来西亚 #foodstagram #food #photooftheday #食物 #foodpic #foodlover #pictureoftheday #yummy #好吃 #美食 #foodphotographyandstyling #beautifulfood #ginkgoseed #白果 #shadow #影子


0💬Normal

📍Kuala Lumpur, Malaysia . . . . . #malaysia #southeastasia #KualaLumpur #sony #kualalumpurbirdpark #photography #travel


2💬Normal

用Google找美食 这家的海鲜粥和鱼头米粉 很好吃 #摄影 #photooftheday #撮影 #photography #art #艺术 #藝術 #生活美学 #发现美 #travel #旅行 #Malaysia #ilovemalaysia #马来西亚 #foodstagram #food #photooftheday #食物 #foodpic #foodlover #pictureoftheday #yummy #好吃 #美食 #foodphotographyandstyling #beautifulfood #海鲜粥 #鱼头米粉 #vegetable #dinner #prawn


2💬Normal

Next Page